Avinžirnių ir daržovių kepsneliai

Užkandis Gaminimo trukmė: 20 min.

Ingredientai

12 kepsnelių reikės:

Gaminame

Gaminame:

  1. Avinžirnius sutriname maisto smulkintuvu.
  2. Sutarkuojame cukiniją, rankomis nuspaudžiame kiek įmanoma skysčio.
  3. Indelyje suplakame kiaušinį su druska ir pipirais (arba paruoškite flax egg).
  4. Į dubenį beriame sutrintus avinžirnius, tarkuotą cukiniją, kukurūzus, morkas, burokėlius, česnaką, petražoles, kiaušinio plakinį, miltus.
  5. Viską gerai išmaišome.
  6. Keptuvėje įkaitiname aliejų, rankomis formuojame kepsnelius ir kepame juos po 5 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
  7. Iškepusius kepsnelius galite dėti ant popierinių rankšluosčių ir taip pašalinti nepageidaujamą riebalų perteklių po kepimo

Naujienlaiškis

Sužinokite naujienas pirmieji