AZIJIETIŠKI KALAKUTIENOS KUKULIAI

Užkandis Gaminimo trukmė: 20 min.

Ingredientai

4 porcijoms reikės:

Padažui reikės:

Gaminame

  1. Morką smulkiai sutarkuojame ir nuspaudžiame skystį.
  2. Į dubenį dedame visus kukulių ingredientus: maltą kalakutieną, morką, visus prieskonius, kiaušinį, džiūvesėlius, smulkintus svogūno laiškus, aliejų ir sojos padažą.
  3. Viską gerai išmaišome, rankomis formuojame kukuliukus ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  4. Kepame 25 minutes 190 laipsnių orkaitėje.
  5. Kol kukuliai kepa, išverdame ryžius, pakepiname žirnių ankštis.
  6. Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
  7. Kai kukuliai iškepa, paruoštą padažą pilame į keptuvę ir maišydami kaitiname kelias minutes kol padažas sutirštėja.
  8. Į tirštą padažą perkeliame kukulius, išmašome, kad visi kukuliai tolygiai pasidengtų.
  9. Patiekiame su virtais ryžiais ir keptomis žirnių ankštimis (ja galite puikiai pakeisti brokoliu).
  10. Pabarstome smulkintais svogūno laiškais ir sezamu.

Kiti receptai

Naujienlaiškis

Sužinokite naujienas pirmieji