Granola su uogomis

Užkandis Gaminimo trukmė: 10 min.

Ingredientai

• 3 stiklinių avižinių dribsnių (geriausia – viso grūdo)
• 1 stiklinės kokoso drožlių
• 1/2 stiklinės graikinių riešutų
• 1/2 stiklinės lazdyno riešutų
• 1/2 stiklinės linų sėmenų
• 1/4 stiklinės Chia sėklų
• 1 v.š. cinamono
• Žiupsnelio druskos
• 1/2 stiklinės kokosų aliejaus
• 1/2 stiklinės klevų sirupo ARBA medaus (Jei ne vegan)
• 1 stiklinės mėgstamų šaltyje džiovintų uogų “Super Garden“ (naudota: avietes, šilauoges ir gervuoges).

Gaminame

  1. Dubenyje sumaišome visus produktus, išskyrus uogas. 
  2. Paskleidžiame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  3. Kepame 150 laipsnių orkaitėje 30 min, kas 10 min pamaišydami ir prižiūrėdami, kad per daug neapskrustų.
  4. Ištraukus iš orkaitės atvėsiname – vėsdama granola tampa traški.
  5. Kai granola pilnai atvėsta – įmaišome šaltyje džiovintas uogas.
  6. Laikome sandariame inde iki mėnesio. Nors kažin, ar mėnesį toks skanumynas išsilaikys 

Naujienlaiškis

Sužinokite naujienas pirmieji