VYŠNINIAI ENERGINIAI RUTULIUKAI SU JUODUOJU ŠOKOLADU

Užkandis Gaminimo trukmė: 10 min.

Ingredientai

1 stiklinės (150 g) minkštų datulių, be kauliukų
½ stiklinės (80 g) migdolų
¼ stiklinės (25 g) kokosų drožlių
¼ stiklinės (62 g) migdolų riešutų kremo
1-2 valg. š. „Supergarden“ šaltyje džiovintų vyšnių miltelių
1 valg. š. klevų sirupo
¼ arb. š. druskos
3 valg. š. „Supergarden“ šaltyje džiovintų vyšnių gabaliukų
30 g juodojo šokolado gabalėlių

Viršui:
kokosų drožlių

Gaminame

  1. Į maisto smulkintuvą sudėkite datules, migdolus, kokosų drožles, riešutų kremą, džiovintų vyšnių miltelius, klevų sirupą ir druską. Smulkinkite iki lipnios tekstūros (bet nesumalkite iki tyrės!).
  2. Suberkite į smulkintuvą šokolado ir šaltyje džiovintų vyšnių gabalėlius. Trumpai pasmulkinkite, kad įsimaišytų į masę.
  3. Semkite po šaukštelį masės ir tarp drėgnų delnų suformuokite apvalius kamuoliukus. Jei norite, apvoliokite kokosų drožlėse.
  4. Sudėkite ant lentelės, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite, kol sutvirtės. Tuomet perdėkite į sandarų indelį ir laikykite šaldytuve iki savaitės.

Susiję produktai

Nėra sandėlyje (dėl užsakymo kreiptis eshop@supergarden.lt)
9,99 €

Kiti receptai

Naujienlaiškis

Sužinokite naujienas pirmieji