VYŠNINIAI ENERGINIAI RUTULIUKAI SU JUODUOJU ŠOKOLADU
Užkandis
Gaminimo trukmė: 10 min.
Ingredientai
1 stiklinės (150 g) minkštų datulių, be kauliukų
½ stiklinės (80 g) migdolų
¼ stiklinės (25 g) kokosų drožlių
¼ stiklinės (62 g) migdolų riešutų kremo
1-2 valg. š. „Supergarden“ šaltyje džiovintų vyšnių miltelių
1 valg. š. klevų sirupo
¼ arb. š. druskos
3 valg. š. „Supergarden“ šaltyje džiovintų vyšnių gabaliukų
30 g juodojo šokolado gabalėlių
Viršui:
kokosų drožlių
Gaminame
- Į maisto smulkintuvą sudėkite datules, migdolus, kokosų drožles, riešutų kremą, džiovintų vyšnių miltelius, klevų sirupą ir druską. Smulkinkite iki lipnios tekstūros (bet nesumalkite iki tyrės!).
- Suberkite į smulkintuvą šokolado ir šaltyje džiovintų vyšnių gabalėlius. Trumpai pasmulkinkite, kad įsimaišytų į masę.
- Semkite po šaukštelį masės ir tarp drėgnų delnų suformuokite apvalius kamuoliukus. Jei norite, apvoliokite kokosų drožlėse.
- Sudėkite ant lentelės, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite, kol sutvirtės. Tuomet perdėkite į sandarų indelį ir laikykite šaldytuve iki savaitės.
Susiję produktai
9,99 €